Gezondheid - DIABETES - Diabetes-Typ-2, Diabetes-Typ-1, Informationen über Ursachen Risikofaktoren Symptome Therapiemöglichkeiten und Prognose von Diabetes mellitus der Zuckerkrankheit

Direkt zum Seiteninhalt
NEDERLANDDe Nationale Trombose Dienst is de grootste zelfzorg trombosedienst van Nederland. De NTD staat in nauw samenwerking met uw apotheek en houdt uw arts(en) en andere zorgverlener(s) regelmatig op de hoogte over uw INR waardes.
Nooit meer wachten in de wachtkamer van de prikpost U hoeft niet meer naar de prikpost of trombosedienst toe om uw INR waarde te laten meten. Gemakkelijk vanuit huis.

powered by:

Volgens de WHO is er geen officiële definitie van de geestelijke gezondheid. Culturele verschillen, subjectieve evaluaties en concurrerende professionele theorieën, maken het moeilijk om te bepalen wat "geestelijke gezondheid" is. In het algemeen zijn de meeste deskundigen het erover eens dat geestelijke gezondheid en psychische stoornissen niet wederzijds exclusief zijn. Met andere woorden, het ontbreken van een erkende psychische stoornis, is niet noodzakelijkerwijs een indicatie van de geestelijke gezondheid.
De geestelijke gezondheid is een concept dat naar de emotionele en psychologische welzijn van het individu verwijst.
Zurück zum Seiteninhalt

Flag Counter